Snacks till fisket

Standard

 

Sportfiske i Sverige växer år för år. Under förra året så fick sportfisket en riktig skjuts uppåt. På grund av att fler ägnade sig åt utomhus aktiviteter. Prövade på nya hobbies för att hålla sig till pandemins rekommendationer.

Fiske är hett

Just nu är fisket alltså populärt och är du det minsta fiske intresserad. Så kan du inte undgå att bli informerad om hur människan påverkar miljön idag. Hur våra vatten håller på att bli sönder fiskade av trålare. Samt hur du som fiskare ska kunna fiska utan att förstöra vattenmiljön och fiskens reproduktion.

Timmar på vattnet

Gillar du att fiska så vet du nog att det fort blir ett par timmar du är ute på vattnet. Ett kast till och sen ett kast till. Du märker knappt att magen låter och du blir påmind om att du borde ta en liten paus.

Ingen dubbelmoral

På samma sätt som du vill bevara fiskevattnet och den vackra natur du får njuta av idag. Så borde du tänka på att det finns flera sätt som påverkar miljön. Nästa gång du åker ut med båten för att fiska ta med dig snacks som värnar om vår natur. Hitta något här.