Få ordning på kroppen innan sommarens segeltävlingar

Standard

Nu är våren på gång och innan vi vet ordet av är sommaren här. Under sommarmånaderna är det många som gillar att vara på havet i sina båtar. Det finns även dem som gillar att tävla med sina båtar och då främst i segeltävlingar. När du tävlar på havet behöver kroppen vara i perfekt trim eftersom det kan vara riktigt tungt, speciellt under längre tävlingar. Börja därför träna i god tid för att få igång kroppen och göra den van vid ansträngning och tyngre lyft.

När kroppen gör ont

Ju äldre vi blir desto lättare får vi ont i kroppen när vi gör påfrestande saker vilket en segeltävling kan vara. Det är aldrig lika roligt att tävla när du har en ömmande kropp med många skavanker. Se därför till att vara ute i god tid och få hjälp med din onda kropp. Du kan få mer information online om hur du på bästa sätt kan få igång din kropp till sommaren och tävlingarna.

Tänk på att alltid söka vård om du har ont eftersom det kommer underlätta i långa loppet. Går du med en skada för länge kan det bli värre och i värsta fall utvecklas till något kroniskt.